Notícies

Bon inici de semestre

Bon inici de semestre

by Anna-bel Carbonell -
Number of replies: 0

A les portes de l'inici de la Quaresma, temps de silenci i pregària, donem per iniciat el segon semestre. Us desitgem una molt bona feina i estudi tant a alumnes com a professors.

Comunicar-vos també que estem realitzant la segona Avaluació Interna de l'ISCREB després d'aquests anys d'aplicació del pla Bolonya. Pensem que és un bon moment per agafar una mica de perspectiva i mirar plegats la realitat de l'Institut. Per aquest motiu tots heu rebut una enquesta per mail que us agraïríem que contestéssiu. Gràcies!!

A las puertas del inicio de la Cuaresma, tiempo de silencio y plegaria, damos por iniciado el segundo semestre. Os deseamos un buen trabajo y estudio tanto a los alumnos com a los profesores.

Comunicaros, también, que estamos realizando la segunda Evaluación Interna del ISCREB después de estos  años de aplicación del Plan Bolonya. Pensamos que es un buen momento para mirar con perspectiva la realidad del Instituto. Por este motivo todos habéis recibido una encuesta que os animamos a contestar. ¡Gracias!

Attachment 17 no es otra cosa oración mental.JPG