Notícies

Temps de Quaresma IV

Temps de Quaresma IV

by Alex Bové (Tècnic Informàtic) -
Number of replies: 0
Picture of Professors

La incomoditat de la Llum

 

La llum no és sempre agradable. Hi ha llums que ens fan mal. Especialment quan hem estat a les fosques durant un llarg període de temps. Llums que ens cremen els ulls...i l’ànima. Llums que ens incomoden i que no podem mirar directament perquè el seu impacte inicial ens deixa atordits, paralitzats. Llums que ens incomoden i preferiríem apartar del nostre camí per a continuar restant en la seguretat i comoditat de les nostres penombres... Llums que ens afronten amb la nostra veritat i a la que els nostres ulls s’hauran d’anar habituant lenta i pausadament, però en aquesta acomodació ens adonem que tot va prenent noves formes i nous sentits. Se’ns il·luminen espais del nostre ser que necessitaven ser transformats, depurats, purificats.

 

No tinguem por d’obrir-nos a la Llum que ens fa mal. La que brolla d’aquells que ens interpel·len i ens exhorten a sortir de nosaltres mateixos, dels nostres autoenganys, de les nostres falsedats. La Llum que, estan ja en nosaltres i en tot allò creat, resta a l’espera de deixar-se mirar i abraçar de nou.

 

Mar Galceran

 

 

La incomodidad de la Luz

 

La luz no es siempre agradable. Hay luces que nos duelen. Especialmente cuando hemos estado a oscuras durante un largo periodo de tiempo. Luces que nos queman los ojos ... y el alma. Luces que nos incomodan y que no podemos mirar directamente porque su impacto inicial nos deja aturdidos, paralizados. Luces que nos molestan y preferiríamos apartar de nuestro camino para seguir en la seguridad y comodidad de nuestras penumbras ... Luces que nos afrontan con nuestra verdad y a la que nuestros ojos tendrán que ir habituándose lenta y pausadamente, pero en esta acomodación nos damos cuenta de que todo va tomando nuevas formas y nuevos sentidos. Se nos iluminan espacios de nuestro ser que necesitaban ser transformado, depurados, purificados .

 

No tengamos miedo de abrirnos a la Luz que nos duele. La que brota de aquellos que nos interpelan y nos exhortan a salir de nosotros mismos, de nuestros autoengaños, de nuestras falsedades. La Luz que estando ya en nosotros y en todo lo creado, está a la espera de dejarse mirar y abrazar de nuevo.

 

Mar Galceran